User_pro_offline kobietka13

 
 
 
W życiu piękne są tylko chwile...
 
Moja aktywność w 3610 dni:
17 cykli, 3833 komentarzy. Ostatnia wizyta 30.06.2015. Mój ostatni cykl się skończył.
kobietka13
  • Przyjaciółki (29)
  • iwrowe
  • Zajączek81
  • 5andru5ia
  • ilonka_23
  • chariklo
  • kajal
  • ewcia201185
  • Iwona_B
  • kubasia13
  • dziubka
  • Karolyn
  • te_oczy
  • stokrotka8323
  • martuskaa
  • carpi_nell
  • asik30
  • beatka_atka
  • maarta22
  • Dziuba110
  • basieczka
  • ata1983
  • Ssabrina
  • 13guzia
  • Aniass2
  • Marta13_13
  • Afrodycia84
  • hanna256
  • nela25
  • atka1112_atka1112
 
 
Kto jest on-line: Toonney, natala_aaa
 
 

Wykresy w telefonie Cell

m.28dni.pl (iphone, android)
 
 

Szybka pomoc!

Coś sprawia Ci trudność, nie rozumiesz opcji? Napisz do pomocy 28dni lub eksperta.

 
 
 
 
 
 

Komentarze forum

Srebrzynka: Witam Eddie!!! Pamiętasz mnie jeszcze? Ja do crio podeszłam w tym cyklu. Czekam na wyniki :) ...

 

Toonney: Powodzenia Eddie a Co do zbicia szanse sa ale nikt z nas Ci nie powie o ile I czy spadnie do wy ...

 

Eddie3015: Próbuje oczywiście, już zaczęłam Fematab 3 razy dziennie. Muszę przyznać, ze niezle mam ...

 

°Agata°: Próbuj, szansa jest zawsze. Najwyżej transfer będzie w kolejnym cyklu :) szkoda ze wcześnie ...

 

Caffe_latte: Eddie, szansa zawsze jest. U mnie w przeciągu miesiaca (na początku ciąży) spadła z 3,53 n ...

 

Eddie3015: Dziękuje Agata. Krótkie pytanie: myślisz czyli ze przez 4 tyg brania Eltroxinu jak pojadę n ...

 

°Agata°: Leki będziesz brała przez całą ciążę i kontrola co miesiąc bo tak zazwyczaj wyniki się ...

 

Eddie3015: Hej dziewczyny. Już bardzo dawno mnie tu nie bylo. W 2016 roku urodziłam córeczkę po crio. ...

 

elfika: Carottka, te wyniki najgorsze nie były, ale jeśli masz problem z ciśnieniem to zrób nowe bo ...

 

carottka: TSH 2,350 (0,270-4,200) Ft3 6,06 (3,10 a 6,8) FT4 16,9 (12-22) Skorzystał ...

 

elfika: Carottka , dawaj ;) Alfa, zdecydowanie.... stan zapalny najlepiej ograniczyć wyrów ...

 

Gabcia_I: Wszystko zależne jest od grubosci endometrium macicy - - indywidualnie u każdej kobiety i mo ...

 

alfaromeo: Jeszcze nie. Endo 11.10 dopiero. Mama i siostra mamy chorują na Hashimoto. ...

 

obe: [quote=alfaromeo">Anty TPO - 1093 :( Hashimoto?[/quote"> Przy takiej wartości ...

 

obe: [quote=MrsHyde">przypomnijcie mi proszę kiedy wprowadza się jajko i rybę?[/quote"> ...

 
 

Aby skontaktować się z tą osobą, zredaguj i wyślij wiadomość.
System wyśle powiadomienie z treścią Twojej wiadomości na adres email tej osoby.

Mój opis

 

Opis nie został jeszcze zredagowany.

 
Poleć 28dni znajomej. Wyślij wiadomość.