User_pro_offline skowronek29

 
 
 
Zaufałam...
 
Moja aktywność w 3753 dni:
30 cykli, 1467 komentarzy. Mój ostatni cykl się skończył.
skowronek29
  • Przyjaciółki (9)
  • kasiektg
  • Monik75
  • Madzga
  • Aine
  • alutkaie
  • Klaudaa79
  • galileo
  • Sayuri78
  • elwirkaaa
 
 
Kto jest on-line: Haniutka
 
 

Wykresy w telefonie Cell

m.28dni.pl (iphone, android)
 
 

Szybka pomoc!

Coś sprawia Ci trudność, nie rozumiesz opcji? Napisz do pomocy 28dni lub eksperta.

 
 
 
 
 
 
 
 

Prywatna notatka aktualizacja stycznia 09, 2010 20:49

Duphaston 14dc-23dc 1*
Kwas foliowy
Magne B6
Centrum

 
listopad/grudzień2009/4* Duphaston
  • Pierwszy dzień: 23.11.2009
  • Ostatni dzień: 17.12.2009
  • Miejsce pomiaru:
  • Termometr: elektroniczny
  • Kategoria: staram się
  • Metoda interpretacji: Rötzera

Komentarze (76) Znajdź komentarze (autor, treść)

Aine

User_pro_offline Aine napisała grudnia 18, 2009 20:44

Skowronku dla porównania i pocieszenia:
Moje badania w fazie lutealnej w czerwcu:
TSH 1,49 zakres referencyjny 0,27-4,2 czyli ok
Estradiol 207,6 pg/ml zakres referencyjny dla fl to 43,8-211,0 czyli ok a raczej górna granica
Progesteron – 9,35 ng/ml zakres referencyjny dla fl 1,7 -27,0 czyli ok
Prolaktyna – 27,39ng/ml zakres referencyjny 4,79-23,3 czyli za wysoka :(:(

Progesteron okazało się za niski w porównaniu do tsh bo tam powinna być jakaś proporcja. Może zapytaj gina czy nie warto by było zrobić i czy to ważne.

Co do myśli to tez że coś będzie nie tak to też takie miałam z tym że u mnie cykle okazały się rzeczywiście kiepskie a u Ciebie wygląda to super!

Jestem :) 

Dodaj komentarz (przyciągnij wykres)

Aby dodać komentarz musisz być zarejestrowanym użytkownikiem 28dni.
Zarejestruj się. Poleć też 28dni znajomym.

Formatowanie tekstu (pokaż/ukryj)